CLIMASIP CAPPONT 90 – DOMINICANOS – C.B. SECÀ DE SANT PERE 63 – JORNADA 6

Categoria: C.T. SÈNIOR MASCULÍ “A” – CRÒNICA.

CLIMASIP Cappont 90– Dominicanos – C.B. Secà de Sant Pere 63

(28-17);(18-18);(28-11);(16-17)

Àrbitre: Farré, J.

Crònica:

El Climasip Cappont suma la cinquena victòria de la temporada en un partit molt treballat davant del físic equip Secà de Sant Pere. El partit va començat tot de cara pels locals, la bona circulació de pilota, l’atac ordenat i l’encert de cara cistella feia que els hi sigues fàcil anotar, d’altra banda el Secà gràcies a les segones opcions en el tir feia que estiguessin al partit. La segona part de partit els nois de Cappont van començar a controlar el rebot defensiu gràcies a que treien als físics jugadors del Secà de Sant Pere fora de la pintura, també les ràpides transicions i el joc en estàtic propiciava a que marxessin del marcador per 28 punts (74-46). En l’últim període els locals és van arribar a posar a 34 punts de diferència, però els visitants no ho volien deixar així, varen retallar les distàncies, tot i les ganes no van poder escurçar més les distàncies en l’electrònic així acabant el partit guanyant el Cappont per 90-63.

Anotadors:

CLIMASIP Cappont “A”: Sevilla(7); Albejano(-); Goñi(4); Estruch(3); Rio(14); Miquel(8); Lacambra(10); West(6); Hernández(3); Solà(8); Garcés(2); Ybarz(25).

Dominicanos – C.B. Secà de Sant Pere:  Franco(-); Morel(5); López(4); Doñe(4); Rodríguez(2); Castillo(-); Coplin(4); Zhou(4); Muñoz(-); Cruz(5); Montero(19); Victorino(16).

DSCN6522Pau Solà, Garcès i Eric Sevilla

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.