PARDINYES NEGRES 23 – 71 TALLER BIOSCA CAPPONT – JORNADA 4

Categoria: C.T.INFANTIL MASC. PROMOCIÓ 1ª FASE
Equips:  Flordevimvodi-C.B. Pardinyes Negre Vs Taller Biosca Cappont
Resultat Final: 23-71
Àrbitre: De Toledo C.W.(4552)
Victòria del Taller Biosca Cappont a casa del C.B. Pardinyes Negre  per  23-71. El partit va començar molt igualat i amb molts nervis degut a que els dos equips tenien ganes de obtenir la primera victòria de la lliga. El primer període va estar molt igualat amb un 7-6 a favor dels locals, però els visitants al segon període van sortir amb moltes més ganes presentant una bona defensa i control de rebot que permetia poder corre al contraatac, això va fer que realitzessin un parcial de 0-14 obtenint una aventatge de 13 punts. A partir d’aquí els visitants no van baixar el nivell defensiu i van seguir corrents al contraatac fet que va ocasionar que guanyessin tots els períodes restants del partit fins arribar al 23-71 final.

Cappont : Hernandez(4); Blázquez(6); Perna(4); Guiu(10); Vidal(8); Gonzalez(12); Fite(0); Paredes (15); Cases (0); Boneu(7)

DSCN6205

Jugadors del infantil, escoltant al seu entrenador

Esta entrada fue publicada en INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.