INFANTIL MAS. J/1: ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE) 57/7 CB. TORREFARRERA

Crònica de la Primera Jornada que va tenir lloc el primer cap de setmana d’octubre:

DAVID S. 2

Victòria còmoda del Pre-Infantil Roca Borràs en el primer matx de la lliga que el va enfrontar al CB Torrefarrera, amb un inici molt intens en defensa i ràpides transicions que van permetre agafar una bona renta des de el primer moment arribant al final del primer període amb un 16-5. En l’inici del segon quart, la intensitat dels locals va pujar encara més realitzant un parcial de 27-0 que pràcticament decidia el partit.

Va ser qüestió de temps que al inici de la segona part el marcador es tanques com a conseqüència de la diferencia de 50 punts. Molt bon treball de l’equip des de el primer al últim minut