VAF CAPPONT 71 – 56 BORGES GARRIGUES B – JORNADA 6

El Cappont es sap sobreposar a la superioritat física del Borges i s’endú la sisena victòria consecutiva. Partit força igualat en el que el Cappont, tot i anar per davant tot el partit i aconseguir guanyar tots els parcials, no va poder marxar del marcador fins al final del tercer període. L’experiència i sobretot l‘avantatja interior dels visitants van fer que estiguessin en tot moment dins del partit. Els de Borges van saber explotar la superioritat dins de la pintura i en van treure molt rendiment.
Tot i la falta d’encert des de la línia de tirs lliures, amb 16 errors, els locals van aconseguir imposar el seu ritme alt amb una bona activitat defensiva i jugades amb transició. Bon partit de Igor i Joan Ferreiro en atac. 6 de 6 victòries per al VAF Cappont.

1er 2n 3r 4t FINAL
CAPPONT 20 14 18 19 71
BORGES 14 13 12 17 56

CAPPONT: Puig (11) Marcel (2) Roldán (0) Guitart (9) Pau (8) Prunera (0) Miquel (0) Edu (3) Ferreiro (9) Igor (21) Joan (6) Gallardo (2)
C.B. Borges Garrigues B: De La Cruz (26) Falco (0) Martinez (4) Pique (8) Monico (0) Mendoza (0) Harto (2) Vidal (3) Bescos (0) Calvo (8) Andreu (1) Solsona (4)

DSCN6449Arnau Gómez, rumiant estratègia per al  VAF Cappont

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.