JOSE SENTÍS, EL «HURACÁN» DE CAPPONT [2005 – 2013]

Jose, el mític “15” de Cappont, valora’ns la teva etapa pel club bàsquet Cappont?                                    La meva etapa al  CB Cappont va ser una etapa de superació personal. Aprenentatge, afiançament de vincles i una cultura de treball constant. Va permetre una evolució que en el meu cas personal, va ser en els àmbits personal tant com en el bàsquet. El bloc era el més important i va ser el que ens va dur a l’èxit. Com diu el tòpic, tothom sumava.

Erets del més aplicats als entrenaments. Podries fer alguna suggerencia per les noves generacions?  Seguint amb els tòpics, tal com d’entrena es juga. Entrenar dur et pot fer guanyar una oportunitat per entrar en la rotació constant de l’equip. Entrenar et fa conèixer els companys, les seves virtuts i defectes, que sortiran el diumenge a la pista, i et dona confiança.

Volem anècdotes, amb quins companys d’equip feies més el murri?                                                            Murri no, murris. Sempre s’ha de ser 3, ja que algú ha de rebre les bromes. 10+15 era una de les frases mes repetides al llarg de l’història del Cappont. Encara que es va haber d’adaptar a 5+15 més endavant. Xavier Albejano Maestre portava la complicitat de viure al mateix barri i anar junts a entrenar, tal com dintre de la pista (de joc o de ball) com al vestuari.

 

Jose Sentís –> 7,1 p + 5,2 reb  [PIVOT, 8 temporades]

 

 

Esta entrada fue publicada en LLEGENDES. Guarda el enlace permanente.