VALLFOGONA BALAGUER 53 – 56 CLIMASIP CAPPONT – JORNADA 2

Categoria: C.T. SÈNIOR MASCULÍ “A”. – Crónica

Equips: CEP Vallfogona Ferreteria Loype   53   –   56   CLIMASIP Cappont

Victòria important del CLIMASIP Cappont en una pista complicada. El partit no va començar gaire bé per part dels dos equips en termes ofensius, un cop transcorreguts 7 minuts del primer període el marcador marcava 7-4, molt desencert exterior i opcions complicades a l’hora de finalitzar a la cistella i molt incomodes a la pista. Els nois del Vallfogona semblava que començaven a jugar còmodes i acabaven avançant-se a l’acabar el primer període. Al segon quart els papers es van capgirar, el Cappont va reaccionar i és van començar a posar al partit gràcies a unes bones defenses i una bona transició defensiva, així arribant a la mitja part guanyant de 2 (23-25). A la represa de la mitja part, la tònica de partit seguia igual els visitants apretant en defensa i fent escletxa al marcador de 12 punts. Semblava que el partit començava a decantar-se pel Climasip Cappont, però el  Vallfogona no va desistir mai per intentar-se posar per davant al marcador, però al final la victòria va marxar a la casella del Cappont.

CLIMASIP Cappont:  Sevilla(5); Albejano(4); Goñi(2); Estruch(3); Rio(2); Miquel(8); O.Lacambra(1); West(5); Hernández(3); Solà(12); Garcés(2); Ybarz(9).

CEP Vallfogona Ferreteria Loype: Planes(13); Ricart, F(3); Martin(7); Prat(-); Casals(-); Sahtout(1); Ferrer(4); Vilanova(11); Piñol(6); Ricart, A(6); Blanch(2).

 

IMG-20150927-WA0017

Reunió d’equip a la mitja part del partit

P1140705

Sopar post-partit al BOCATAS LAB de Lleida, (patrocinador oficial del Club Cappont)

 

 

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.