C.T.: CADET TERR. TORREFARRERA 37/50 SICORIS.

Victòria del Sícoris a la pista del Torrefarrera en la disputa del liderat del grup amb un pavelló ple de bat a bat i un ambient “infernal”. El partit va començar força de cara per als visitants, gràcies a una molt bona defensa.

 JORNADA: 11CATEGORIA:Cadet Territorial
EQUIP LOCAL                                                                      TORREFARRERA
EQUIP VISITANT                                                                       SICORIS
ARBITRE: CABRA     
 1Q2Q3Q4QFINAL
TORREFARRERA9912737
SICORIS171291250
EQUIPS
SICORIS                                  TORREFARRERA
SANTIVERIGUIXART   2
JOSEP            1ANIOL1
PUERTAS8BALCELLS6
JORDI2SOLE12
GUILLEMFALIP6
MARTI20VALL 
SEIJONIETO3
CARCELLER5DOMINGO 
SALAZAR2VILAGRASA2
MILARA2GUANJO5
CARRILLO   9MONTALVAU 
VICTOR   1  
Victòria del Sícoris a la pista del Torrefarrera en la disputa del liderat del grup amb un pavelló ple de bat a bat i un ambient “infernal”. El partit va començar força de cara per als visitants, gràcies a una molt bona defensa, que s’imposava a la motivació i l’empenta del Torrefarrera, la mateixa dinàmica va estar present durant tota la primera part, en cap dels dos quarts els locals van arribar als 10 punts, el que permetia al Sícoris obrir una petita escletxa al marcador d’11 punts. A la represa el Torrefarrera va pujar d’intensitat i va arribar a col·locar-se a tant sols 5 punts, però els nois de vermell van aguantar i arribaven a l’últim quart amb una lleugera avantatge. L’últim quart va tornar a estar marcat per una defensa boníssima del Sícoris que tant sols va concedir 7 punts. Destacar que l’equip va atacar durant més de 25 minuts contra una zona, i que amb aquesta victòria nomes resta una victòria per certificar la f4 a casa.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.