C.C 1ª TERRITORIAL. ALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONT 78/76 CB PARDINYES LLEIDA B.

L’Alexandra Perruquers Cappont tanca la fase regular amb una nova victòria desprès de vèncer a casa a un combatiu CB Pardinyes Lleida B un partit que va començar força de cara pels locals.

DJOUMA, M2
L’Alexandra Perruquers Cappont tanca la fase regular amb una nova victòria desprès de vèncer a casa a un combatiu CB Pardinyes Lleida B un partit que va començar força de cara pels locals, que amb una bona defensa i més encert davant obria una primera escletxa, i s’arribava 39-31 a la mitja part. Tot va canviar a la segona part, i es que els visitants van millorar prestacions i van ser capaços de portar el partit a la pròrroga. En aquesta, els de Cappont es van mantenir molt ferms i es van endur una treballada victòria en la darrera jornada de lliga.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.