ARNAU MANSILLA6GUILLEM CORRAL0
ADRIÀ MANSILLA7
GILIAN ROMERO4
MARIO MIRADA1

Aquest diumenge em viscut un enfrontament entre el CB Balaguer i l’Agrovertex Cappont en la categoría mini. Un partit que es jugavba a casa a Cappont i aconseguint una nova.En el primer Quart del partit, el marcador era lleugerament favorable als de Cappont, amb una avantatge de 13-7. Els jugadors del CB Balaguer no estaven disposats a cedir fàcilment i van estar lluitant cada pilota.En el segon quart va veure un gran canvi en el joc, amb un impressionant parcial de 16-0 a favor de l’equip de Cappont. Aquest avanç significatiu els va permetre prendre una avantatge considerable en el marcador, tot i que els jugadors de Balaguer no van perdre la determinació i van seguir competint fins al final.Tot i els esforços del CB Balaguer, l’Agrovertex Cappont va mantenir la seva fermeesa fins al 5’e quart, assegurant la seva avantatge i consolidant la seva victòria amb un marcador final de 68-18.Va ser un partit emocionant i molt disputat, en el qual ambdós equips van demostrar el seu talent i entrega a la pista. Tot i que el resultat no va ser el desitjat pel CB Balaguer, sens dubte van deixar-ho tot al camp i van oferir una competència digna fins al darrer segon.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.