J10. CT: MINI. CB PONTS 29/70 AGROVERTEX CAPPONT.

Aquest dissabte, el pavelló Ponts va ser l’escenari d’un emocionant partit de bàsquet. Els minis del Mini AGROVERTEX CAPPONT van enfrontar-se al CB PONTS en un duel que va tenir com a resultat una victòria per part dels visitants.

EQUIP LOCALCB PONTS
EQUIP VISITANTAGROVERTEX CAPPONT
DATA DEL PARTIT6-4-2023MINI
1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CB PONTS82570729
AGROVERTEX CAPPONT71562014870
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCB TORÀ
NIKOLAS ENASCUT8SAMUEL SOARES6
ERIC THO MUÑOZ7FERNANDO GONÇALVES5
ELADI NUÑOROMA ROSET5
THIAGO RIUS7GUILLEM BARCO0
PAU MUNIESANIL TREPAT0
JAIME MIRADA1BEIL LANCHAS4
ADRIÀ PONS7QUERALT FARRÀS5
PAU SALIDO7IKER ASENOV2
MAX LASA8NIDIA CABALGANTE2
ARNAU MANSILLA6
ADRIÀ MANSILLA8
GILIAN ROMERO7
MARIO MIRADA2
Aquest dissabte, el pavelló Ponts va ser l’escenari d’un emocionant partit de bàsquet. Els minis del Mini AGROVERTEX CAPPONT van enfrontar-se al CB PONTS en un duel que va tenir com a resultat una victòria per part dels visitants. Els primers quarts van estar molt igualtas, tots dos equips van defensar amb gran intensitat i va atacar amb eficàcia. El primer quart va ser a favor dels locals amb un 8-7, els segon marcador els visitants van poder capgirar un parcial de 2-15 però a la represa del tercer quart els de casa van tornar a la feina amb un parcial de 5-6. El marcador va anar augmentant a favor del Mini AGROVERTEX CAPPONT amb cada minut que passava, i els aficionats que omplien les grades estaven eufòrics amb el joc del seu equip. La defensa de l’equip visitantva ser notable, amb interceptacions constants. El partit va concloure amb un resultat final 29-70 a favor del Mini AGROVERTEX CAPPONT, una victòria rotunda que va omplir d’alegria a jugadors i seguidors. En resum, el Mini AGROVERTEX CAPPONT va oferir una gran actuació i va guanyar amb un marcador 29-70 davant del CB PONTS, demostrant el seu domini en la pista i deixant els aficionats locals orgullosos de l’equip. 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.