J9. SÈNIOR MASC. SICORIS 71/63 VALLFOGONA.

Victòria treballada del Sícoris davant un dels rivals amb més ofici de la categoria, els nois de Lleida van voler endur-se el partit i marcar el ritme del partit des de el minut 1, amb un molt bon ritme en atac, i una defensa molt concentrada.

JORNADA: 9CATEGORIA:SENIOR TERRITORIAL 
EQUIP LOCAL                                                                      SICORIS
EQUIP VISITANTVALFOGONA
ARBITRE: JIMENEZ    
1Q2Q3Q4QFINAL
SICORIS 1814162371
                              VALLFO1212182163
EQUIPS
SICORIS
MARTÍ10MANELET 17
GERI     5     GASSO 15
RUGER7PRAT 6
PIER3CERRO5
BONEU3ALBAREDA2
ADRIAN6CASES3
DANISIDIBE11
QUIMTOLOSA
AGUS10PEREZ
N.P 17CITOLER
AREVALO       2
BUCHI           8
Victòria treballada del Sícoris davant un dels rivals amb més ofici de la categoria, els nois de Lleida van voler endur-se el partit i marcar el ritme del partit des de el minut 1, amb un molt bon ritme en atac, i una defensa molt concentrada, els locals van aconseguir una petita escletxa al marcador, que el Vallfogona, van lluitar per reduir durant tot el partit, amb dos estils de joc totalment antagònics els dos equips van bregar per endur-se el matx, els visitants van arribar a col·locar-se a tant sols un punt, però l’encert final del júnior Marc Agustí amb 6 punts seguits, i els tres triples en un minut de N.P van acabar decantant el matx pels rogencs. La setmana vinent el Sicoris viatjarà al Secà on es disputarà el lideratge de la lliga.  
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.