C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY. C.E.LAIETÁ 50/58 CB CAPPONT.

Cinquena jornada pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont amb victòria davant el C.E. Laietà.    

EQUIP LOCALC.E.LAIETÀ – ASCENSORES ENINTER – B
EQUIP VISITANTC.B. CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT5-11-2022 C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY.
 1Q2Q3Q4QFINAL
C.E.LAIETÀ – ASCENSORES ENINTER – B151461550
C.B. CAPPONT171372158
EQUIPS
C.B. CAPPONTC.E.LAIETÀ – ASCENSORES ENINTER – B
ALONSO3GUARNE
MITJANS13TSUYOSHI9
GOMEZMURIACH10
ALVAREZ9TREPAT3
AGUSTIBADIA5
PUIGVERTJULI4
BARRACHINA5LLEAL1
MARTINEZ3FORNS2
SARRATE16BAENA0
ROSELL9LOPEZ11
  DIAZ5
  ROMERO
Cinquena jornada pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont amb victòria davant el C.E. Laietà.     L’inici de partit va iniciar-se amb un clar domini dels locals, que van aconseguir establir un parcial inicial que complicava el matx pels del Cappont. Però aquests van saber reaccionar al final del període i marxar per davant amb un 17-14 al lluminós. El tercer i quart períodes van estar marcats per la defensa fèrria dels dos equips i el poc encert ofensiu, arribant a l’inici de l’últim període amb tot per decidir. Va ser aleshores quan el Cappont va treure tot el seu potencial defensiu i ofensiu i va aconseguir marxar en el marcador fins arribar a una avantatja de 13 punts pròxima al final del matx, insalvable pels de casa. Els locals van lluitar fins l’últim sospir, però els de Cappont es van aconseguir el que és la segona victòria en cinc partits en la present campanya competitiva. Felicitar a l’equip per la victòria i als de Barcelona per la competitivitat mostrada en el matx. 1,2,3 EQUIP!
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.