TERCERA CAT. CB CERVERA 84/54 CB CAPPONT.

El Cappont suma una nova derrota desprès de caure a domicili a la sempre complicada pista de Cervera.

EQUIP LOCALCB CERVERA MOBEL LINEA NEGRE
EQUIP VISITANTCAPPONT
    
DATA DEL PARTIT09-10-2022 TERCERA CAT.
 1Q2Q3Q4QFINAL
CB CERVERA MOBEL LINEA NEGRE2214331584
CAPPONT131691654
CB CERVERA MOBEL LINEA NEGRECAPPONT
MARSOL, R17CULLERES, A6
RIU, R6SAMPIETRO, J7
NAVEED, A7BOLDÚ, A4
NAVEED, HSIERRA, V13
CASTELLS, Q12RODOREDA, J2
CREGENZAN, J9SIERRA, I
GRAELLS, A21ROCA, I4
PUIGGROS, ABERNAT, J9
CASTELLS, M4CARRERA, J4
BELETA, M8MASANA, V5
PASCUAL, IREVERTER, X
El Cappont suma una nova derrota desprès de caure a domicili a la sempre complicada pista de Cervera. El partit no va començar com els de gris voldrien. Un parcial de 9-0 en els primers tres minuts de partit feia que els locals agafessin una primera renta important, però els de gris van saber reaccionar i es va arribar al final del primer quart 22-13. Durant el segon període va ser quan es va veure el millor joc dels visitants. Van endurir la defensa, van intentar augmentar el ritme ofensiu i van ser capaços de guanyar el quart. D’aquesta manera s’arribava 36-29 a la mitja part. A la represa, els de casa gràcies a una gran defensa i un molt bon encert ofensiu, acompanyat d’una falta d’idees en atac dels visitants va fer que es produís un extraordinari parcial de 33-9 que va trencar el partit.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.