SÈNIOR MASC. SÍCORIS  BLANC 62/59 CB SECÀ SANT PERE.

Els de vermell rebien als líders de la categoria en la 16à jornada de lliga.

EQUIP LOCAL SICORIS  BLANC
EQUIP VISITANT CB SECÀ SANT PERE
       
DATA DEL PARTIT 05-03-2020   INFANTIL MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS BLANC 15 18 14 15 62
CB SECÀ SANT PERR 21 13 14 11 59

 

EQUIPS
SICORIS BLANC CB SECÀ SANT PERE
C. VIVO 3 PALACIOS
SAURAT 3 AGUILERA
A. VIVO 14 ILLA 4
VALLINA REULLI
A. GUIU 11 BOMETON 22
MELCION TEIXIDÓ
PUIG 13 VIERA 5
M. GUIU 2 CHARLES 8
FARRAN 3 SANTANÉ 16
DAGO 1 SEGOVIA 2
ASENJO 12 GRAU
RICARD   CAPDEVILA

 

Els de vermell rebien als líders de la categoria en la 16à jornada de lliga. L’equip va sortir força endollat en atac, tot i que alguna pèrdua de pilota i el pecar d’alguna individualitat els situaven per darrere en el marcador (15-21). Tot i aquesta diferència en el marcador, els locals van aconseguir posar una marxa més en el joc, que gràcies al gran treball col·lectiu i la circulació de la pilota reduïa la diferència al descans a només 2 punts.

A la represa els vermells tornaven a marcar molt bé el ritme del partit contra la dura defensa dels líders, i de nou, l’encert estaria de la seua part. Arribant a anotar fins a 12 triples, que acabaven decidint un partit molt disputat i ajustat, en el que els de Sicoris s’emportarien la victòria (62-59).

Sicoris Blanc - Secà Sant Pere

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.