SÈNIOR MASC. BAC AGRAMUNT 64/53 SICORIS VERMELL

Els del barri de la bordeta jugaven contra l’amfitrió en el partit inaugural de la copa d’aquest any.

JORNADA: Quarts de final CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.
EQUIP LOCAL BAC Agramunt
EQUIP VISITANT SICORIS VERMELL
ÀRBITRE: Sr. Ugidos, A.

 

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
BAC Agramunt 13 20 15 16 64
SICORIS VERMELL 14 15 9 15 53

 

 

EQUIPS
BAC Agramunt SICORIS VERMELL
CUÑAT 2 FIGUEROLA
FITO VIVÓ, A. 10
PADULLES RICART 23
LLOP, S. 2 GRAU 3
LLOP, B. 6 GUIU 2
FRANQUESA 8 SAULA
FARRAS GISBERT
CASTAN 20 PUIG, J. 4
PLA 8 BARRULL 4
RIAL 7 RIUS 3
PUEBLA 7 TORN
    PUIG, O. 3

 

Derrota del Sicoris Vermell en els quarts de final de la Copa Federació.

Els del barri de la bordeta jugaven contra l’amfitrió en el partit inaugural de la copa d’aquest any. Els de casa van sortir molt endollats, i gràcies al domini del rebot aconseguien obrir una escletxa d’11 punts a la meitat del primer quart. Però els de vermell van revertir la situació, van començar a agafar el rebot i a jugar transicions ràpides, i amb un parcial de 0-12 aconseguien marxar al final del primer quart 1 punt amunt (13-14). El segon quart va ser molt igualat, però els de blau van saber aprofitar aquesta igualtat per poder obrir una petita escletxa de 4 punts al descans (33-29). A la represa, els nois del Sicoris van estar molt desencertats en atac, fins al minut 7 del tercer període no van ser capaços d’anotar, la qual cosa l’Agramunt ho va aprofitar, marxant al quart definitiu amb 10 punts de diferència (48-38). En el darrer període els visitants van tornar a ficar emoció al partit reduint diferències fins a 5 punts a la meitat del quart, però una sèrie d’errors feien que els locals tornessin a obrir escletxa i s’emportessin el partit per 64-53.

A partir de la setmana vinent els nois del Sicoris inicien la segona volta de la competició amb un partit complicat al camp del Tàrrega.

 

WhatsApp Image 2019-01-25 at 10.47.00.jpeg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.