Tret de sortida per la temporada 2019-2020

Arribats a aquestes dates d’Agost, iniciem la nova temporada de bàsquet 2019-2020 plena de nous reptes personals i col·lectius.

Aquest dies endarrere, els entrenadors, ja han fet arribar als pares i jugadors les principals novetat per aquesta nova temporada, a l’espera de la reunió d’equips de començament de temporada que farem a meitats/finals de setembre on s’acabarà de perfilar la temporada 19-20.

Properament farem arribar a pares i jugadors els calendaris d’entrenaments de pretemporada que la direcció tècnica està acabant de perfilar, tanmateix, els camps de joc on es faran els entrenaments de pretemporada.

Des del club volem desitjar-vos molt bona temporada a tots i totes, i a treballar com aquestes temporades anterior.
Salut i bàsquet.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.