ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 54/99 BC MORABANC ANDORRA

El partit començava amb anades i tornades per a tots dos equips, tot i això els Andorrans es col·locaven per davant i aconseguien mantenir aquesta posició durant tot el partit.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
EQUIP VISITANT BC MORABANC ANDORRA
       
DATA DEL PARTIT 17-02-2019   MINI MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 14 16 18 6 54
BC MORABANC ANDORRA 21 23 28 27 99

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS BC MORABANC ANDORRA
FRANCESCO DI CARLO 2 FLOREZ 11
SOULOU SEYDI 6 ARANDA 8
MARTÍ MESTRES ROMERO 2
DAVID CARRERA 5 CANALS 13
AITOR LÒPEZ 3 MACIAS 24
ORIOL BUIXADERA ANDUJAR 20
JORDI GUERRERO PRODOPRIGORO 2
JON DIAZ 4 RAMIREZ 7
JORDÀ BELLET 4 DOMINGUEZ 9
KEVIN FERNANDEZ 16    
GENÍS GAY 12    
MICHAEL MOFUNANYA 2    
       

 

Els de cappont rebien al BC Morabanc Andorra en la cinquena jornada de la segona volta. El partit començava amb anades i tornades per a tots dos equips, tot i això els Andorrans es col·locaven per davant i aconseguien mantenir aquesta posició durant tot el partit.

A partir del primer quart la tònica del partit canviava totalment, els de gris baixaven el cap davant la pressió constant dels visitants i no aconseguien ficar-se a un partit dominat clarament pels del principat.

El tercer quart s’iniciava amb l’esperança de que els de cappont poguessin tornar a ser l’equip que havien estat aquestes jornades enrere i així ha estat, però dos triples als últims instants els allunyaven encara més en l’electrònic.

I després d’això tornàvem al que havia passat la primera jornada contra el CB Almenar, falta de concentració, pèrdues de pilota, passades imprecises i molt poc en equip provocaven que els locals cada vegada anessin a menys.

A la represa els de cappont intentaven tornar-se a posar en el partit, però la intensitat en totes les facetes del joc per part de l’Andorra era excel·lent i provocava una baixada de moral total dels de gris.

Al final del partit s’arribava amb un marcador de 54-99 favorable als visitants que han demostrar merèixer-ho durant tot el partit. Només queda felicitar tots dos equips i encoratjar sobretot al cappont per seguir treballant com ho han fet fins ara, qualsevol equip té els seus alts i baixos, i sempre pot haver-hi un mal dia. Cal aprendre del que ha passat i demostrar en altres jornades que saben fer les coses molt bé.

 

CAPPONT GRIS - BC ANDORRA.jpeg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.