JÚNIOR MASC. J/13. CB SÍCORIS 47/57 CB MOLLERUSSA.

Crònica del Júnior del Sícoris Club :

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB SICORIS
EQUIP VISITANT: CB MOLLERUSSA
ARBITRE: Sr. Jiménez, M

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB SICORIS 10 14 12 11 47
CB MOLLERUSSA 15 10 15 17 57

 

CB SICORIS CB MOLLERUSSA
AUMEDES: 21 ESQUERDA: 8
GOMA: 3 MORENO: –
LOPEZ: 7 BELLET: 12
CUENCA: – BARNERA: –
ANDRES: 8 MOYA: –
CUESTA: 2 PASAMON: –
REBOLLO: 3 SALCEDO: 21
RODRIGUEZ: 7 CASANOVAS: 3
FEIXA: 3 RUIZ: –
AUMEDES: – CULLERES: 4
FEIXA: –
FEIXA: –

 

El CB Sicoris cau davant del CB Mollerussa en un partit que va començar de cara pels de vermell ja que van sortir amb molta intensitat darrera i castigant el balanç defensiu dels de Mollerussa aconseguint un parcial de 8-3, però ràpidament els blanc-i-blaus capgiraven el marcador amb un seguit de cistelles fins a col·locar el 10-15 final del primer quart.

El segon quart començava pràcticament igual que el primer, després d’un triple visitant els de casa aconseguien un parcial de 12-0 per tornar-se a posar per davant. Però com al primer quart, el Mollerussa acabava el quart amb un parcial favorable de 0-7 per arribar a la mitja part per davant 24-25.

A la represa la igualtat va ser màxima, amb alternances constants al marcador. El tercer quart acabava 36-40 pels de l’Urgell, però al començar el darrer quart el Sicoris capgirava altra vegada el resultat amb un parcial de 5-0. Finalment, els visitants van saber castigar els errors dels locals i es van endur una victòria molt treballada.

 

 

sicoris-molle.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.