I.SIERRA: 14 MARTI: 21
BOLDÚ: – GUASCH: 8
CARRERA: 6 TORRES: 1
V.SIERRA: 3 SOLÉ: 3

El Roca Borràs Cappont suma una nova derrota al caure a casa davant del Bellpuig en un partit que va començar força de cara pels de gris, que com ja va sent habitual comença els partits a un ritme molt elevat i que els va servir per tancar el primer quart 20-13. El segon quart va ser de color taronja, els visitants van augmentar el nivell defensiu i als locals els costava molt trobar opcions clares de cara cistella i els de l’Urgell es van emportar el quart 6-19, arribant a la mitja part 26-32.

A la represa, els visitants intentaven ampliar distàncies però els de casa es seguien mantenint ferms i no va ser fins al darrer quart quan el Bellpuig va sentenciar el partit aprofitant les moltes baixes interiors que s’havien anat produint durant el matx.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.