CADET MASC. J/1. ROCA BORRÀS CAPPONT 56/34 CB ALPICAT.

Crònica del Cadet Roca Borràs Cappont:

JORNADA: 1 CATEGORIA: CADET MASCULI
EQUIP LOCAL ROCA BORRAS CAPPONT
EQUIP VISITANT CB ALPICAT
ARBITRE: Sr. Gonzalez

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRAS CAPPONT 20 14 14 8 56
CB ALPICAT 14 6 4 10 34

 

EQUIPS
ROCA BORRAS CAPPONT CB ALPICAT
BONEU 12 ROIG 4
MOR 2 PURAS 6
BADIA RIERA 2
TOMAS FIOL 6
GONZALEZ 15 ADELL 3
FITE 9 ABADIAS 7
PINTO JORDANA 4
GUIU 2 TOLSA
TORN 10
PERNA 6
GILART
CASES
Comença la segona fase de la competició i ho fa de la millor manera possible pel Roca Borràs Cappont, que aconsegueix sumar el seu primer triomf inaugurant així la casella de victòries contra un rival directe pels “PlayOff” com és el CB Alpicat.

Tot i les baixes, doncs fins a 5 jugadors no havien entrenat amb normalitat durant la setmana, els de Cappont van fer un molt bon partit dominant tots els registres i anotant tant en estàtic com en transició.
Els cadets van deixar veure la seva millor versió un altre cop després de 2 jornades amb alts i baixos. La bona imatge que van oferir va ser deguda, en gran mesura, a l’actuació dels únics jugadors interiors disponibles, Boneu i Gonzalez, que van dominar el rebot i entre els dos van sumar 27 punts dels 56.
Caldrà veure si es pot mantenir aquesta línia i s’acaba sent un equip més regular.

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.