PRE-MINI. ROCA BORRÀS CAPPONT 72/45 @CNTarrega.

Primer partit del nostre premini i primera victòria a casa davant el C.N.Tàrrega amb un resultat de 72-45.

 

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT CN TÀRREGA
       
DATA DEL PARTIT 20/10/19   PRE-MINI

 

 

  1Q 2Q 3Q 4Q 5Q 6Q 7Q 8Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT 6 11 6 3 10 13 15 8 72
C.N. TÀRREGA 7 2 8 4 10 2 0 12 45

 

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT C.N. TÀRREGA
MARTA BLANCH 2 EMBID
BRUNO CANTOS 11 SOLÉ 19
DARÍO PULIDO MARTÍN 11
CLÀUDIA RUANO 15 ARPA 9
YASSIN LIMANI 13 BOSCH 2
IKER LÓPEZ 24 LEIVA
ARES BADIA BERNAT 2
ORIOL MARTÍN 5 SOLÉ
JAVIER PÉREZ ORTIZ 2
AARÓN LÓPEZ POBLADOR
IVAN CARRILLO 2 GABERNET
       
       

 

 

Primer partit del nostre premini i primera victòria a casa davant el C.N.Tàrrega amb un resultat de 72-45.

El partit ha començat boig per part dels dos equips amb molts nervis i errors degut a ser el primer de la temporada. Tot i així ha acabat el quart amb el resultat de 6-7. En l’inici del segon període ja hem sortit més concentrats i demostrant el que sabíem aconseguint un parcial d’11-2 a favor. La tònica del partit ha seguit igual fins al 6è període, intentant córrer al contraatac i no perdent pilotes absurdes. Tot i això ha faltat una mica d’intensitat defensiva ja que ens superaven massa fàcil. A partir d’aquí hem fet un canvi de mentalitat apretant molt més en defensa i assegurant més les passades provocant encistellar amb més comoditat. Tant és així que hem aconseguit un parcial de 13-2 al 6è i 15-0 al 7è. Al 8è període hem sortit confiats i ens han fet un parcial de 2-8 en 1 minut i mig. Tot i així hem estat capaços de tornar a posar-nos en el partit acabant el quart 8-12. Bon partit dels nostres, però amb moltes coses a treballar. Seguim!

PRE MINI.jpeg

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, PREMINI. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.