JÚNIOR MASC. C.B. CAPPONT 65/47 C.B. PARDINYES LLEIDA GROC.

Segona victòria dels del barri en el que ha sigut un bon inici de campanya pels de Cappont.

EQUIP LOCALC.B. CAPPONT
EQUIP VISITANTC.B. PARDINYES LLEIDA GROC
    
DATA DEL PARTIT3-10-2021 JÚNIOR MASC.
 1Q2Q3Q4QFINAL
C.B. CAPPONT181820965
C.B. PARDINYES LLEIDA GROC165111547
EQUIPS
C.B. CAPPONTC.B. PARDINYES LLEIDA GROC
TAMARIT1TERSA4
CORTES2ZUGASTI4
AREVALO3PERALTA5
BUCHACA8SERRANO4
SABATÉ16GARCIA9
ABELLA17PEREZ5
HUGUET10LAMAS2
RICART3DOMINGUEZ2
MITJANSMONERRIS
SARRATESINGH2
  DUASO10
  MAQUEDA
Segona victòria dels del barri en el que ha sigut un bon inici de campanya pels de Cappont. En aquesta segona jornada de competició s’enfrontaven al C.B. Pardinyes, que venia d’una victòria còmoda la prèvia jornada davant la Penya Fragatina. El matx va començar molt igualat i així ho mostrava el marcador al final del primer període, amb un ajustat 18-16 a favor dels locals. El punt clau del partit es va trobar en el segon quart, on els de Cappont van posar una marxa més tant en atac com en defensa i van aconseguir establir una avantatja sòlida que van poder mantenir al llarg del partit, amb un Pardinyes que va seguir lluitant fins al xiulet final. Els dos equips es tornaran a trobar en la jornada 8 (28-11-2021), aquest cop a Pardinyes. En la pròxima jornada l’equip júnior descansarà.
Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.