INFANTIL MASC. J/4. ROCA BORRÀS CAPPONT 63/47 C.B. BELLPUIG.

Quarta jornada del Infantil Roca Borràs Cappont:

JORNADA: 4 CATEGORIA: INFANTIL MAS
EQUIP LOCAL ROCA BORRAS CAPPONT
EQUIP VISITANT C.B. BELLPUIG
ARBITRE: RUIZ M

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRAS CAPPONT     16 21 16 10 63
BELLPUIG 9 9 10 20 47

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT C.B BELLPUIG
Piqué 2 MINGUELL 8
Tamarit 7 GASPA
Arevalo 1 PUIG-GROS 4
Sisteré 6 ESTIARTE 21
Amo 7 GREOLLES
Sanchez 1 ALBAREDA 7
Caruceru            5 ESTANY 4
Abella 10 GREGOLES
Sabaté 14
Buchaca 6
Mola            –
Iturbe 2

 

Victòria del Infantil ROCA BORRAS CAPPONT davant el C.B BELLPUIG en la quarta jornada de la segona fase del campionat infantil. Els nois de Lleida van sortir amb molta intensitat disposats a recuperar sensacions després de patir la primera derrota de la temporada la setmana passada a Cervera, tan es així que a la fi del primer període els locals ja havien obert una petita escletxa en el marcador. Veient que les transicions ràpides feien mal al Bellpuig el Cappont va saber aprofitar-ho i va marxar en el marcador amb contundent parcial de 21-9 al segon període. La dinàmica a la segona part va seguir sent la mateixa almenys fins a final del 3er període, a partir d’aquí el Cappont es va relaxar en atac i en defensa fet que va permetre a un lluitador Bellpuig maquillar en marcador final.

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.