MOYA
BELLET 6
MORENO 2

Nova desfeta del Roca Borràs Cappont enfront la Penya Fragatina.

Els locals van portar el partit al seu terreny, un joc lent al que els de Lleida no els hi agrada jugar i no els feia sentir còmodes al camp, tot i així aconseguien emportar-se el primer període per 18-19. Aquesta tònica es va mantenir al segon quart i els de taronja van anar a la mitja part manant al marcador per la mínima (32-31). En la represa el equip local va manar amb comoditat, i els de gris només van anotar una cistella en tot el quart. De totes formes el Roca Borràs Cappont no es va rendir i va aconseguir reduir la diferència fins un punt, però algunes errades finals van fer que la victòria es quedés a casa pel resultat ajustat de 53-50.

Amb aquesta, són 4 les derrotes seguides dels nois de Cappont, i els toca jugar-se la 4a plaça en les últimes dos jornades.