SÈNIOR MASC. J/14. ROCA BORRÀS-CAPPONT 70/77 CB BALAGUER B.

Catorzena jornada del Sènior Roca Borràs Cappont:

CATEGORIA: C.T. SENIOR TERRITORIAL MASCULI
EQUIP LOCAL: ROCA BORRÀS-CAPPONT
EQUIP VISITANT: CB BALAGUER B
ARBITRE: Sr. Rue, M

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS-CAPPONT 24 22 13 11 70
CB BALAGUER B 16 20 23 18 77

 

ROCA BORRÀS-CAPPONT CB BALAGUER B
SALCEDO: 8 SAURI: 8
ROLDAN: 2 FARRE: 9
FERRANDO: 2 DOMINGO: –
PUIG: 6 JIMENEZ: 12
SOCIAS: 8 TUSET: 1
LACAMBRA: 6 BLANCH: 12
ESCUAIN: 6 MONTFORT: 2
I.SIERRA: 13 COMPANYS: 4
BOLDÚ: 5 MOCINA: 7
CARRERA: – JIMENEZ: 22
V.SIERRA: 12

 

El ROCA BORRÀS-CAPPONT suma una nova derrota al caure a casa davant el CB Balaguer en un partit que va començar marcat pel gran encert dels dos equips. L’intercanvi de cistelles era constant, fins que els de casa van endurir la defensa i van aconseguir no encaixar durant 3-4 minuts per a escapar-se lleugerament al marcador. El resultat al final del primer quart era de 24-16 pels de gris.

El segon quart va ser molt igualat, els de la Noguera buscaven reduir distàncies mentre que els del barri de Cappont intentaven fer més gran l’escletxa aconseguida el primer quart. Al final es van endur el periode 22-20 i per tan, s’arribava a la mitja part 46-36.

A la represa tot va canviar, un Balaguer més concentrat va castigar tots els errors comesos pels locals i ràpidament els va enxampar al marcador, guanyant el quart 13-23 i arribant al darrer amb empat a 59.

L’últim quart també va ser dels de Balaguer, la igualtat seguia regnant fins que un triple a falta de tres minuts donava un avantatge de 6 punts als visitants que van saber mantenir fins al final i els va permetre endur-se la victòria.

cappont-balaguer.jpg

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.