SÈNIOR MASC. J/2. ROCA BORRÀS-CAPPONT 75/56 CB SECA DE SANT PERE.

Crònica de la segona jornada  del Sènior Roca Borràs Cappont:

CATEGORIA: C.T. SENIOR TERRITORIAL MASCULI
EQUIP LOCAL: ROCA BORRÀS-CAPPONT
EQUIP VISITANT: CB SECA DE SANT PERE
ARBITRE: Sr. Lahuerta

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS-CAPPONT 17 19 15 24 75
CB SECA DE SANT PERE 18 15 8 15 56

 

ROCA BORRÀS-CAPPONT CB SECA DE SANT PERE
ARESTÉ: 6 GOÑI: 3
SALCEDO: 5 AGUILERA: 19
ARISTE: 2 GOMEZ: 8
SOCIAS: 10 BOSCH: 6
FERRANDO: 10 RIBA : 1
PUIG: 2 PRUNERA: 9
LACAMBRA: 6 BOMETON: 8
ESCUAIN: 18 GORDILLO: 1
SIERRA: 14 SANCHEZ: –
BOLDÚ: 2 REULLI: 1

 

Bon debut a casa del ROCA BORRÀS-CAPPONT al derrotar al CB Secà de Sant Pere en un partit que ha començat molt igualat. Les defenses triomfaven per sobre l’atac, i no va ser fins a la meitat del quart que els dos equips es van soltar i va començar l’intercanvi de cistelles. S’arribava al final del primer quart amb un ajustat 17-18 favorable als de Secà. El partit seguia la mateixa dinàmica fins que al minut 15 els de casa aconseguien posar-se per davant a l’electrònic i finalitzava la primera meitat amb un igualat 36-33 pels de casa. A la represa, desprès de que els groc i vermell tornessin a capgirar el resultat, els del barri de Cappont van augmentar la pressió defensiva i després de mostrar una gran intensitat, aconseguien endossar un parcial d’11-0 per marxar a deu punts al marcador. S’iniciava el darrer i últim quart amb un resultat de 51-41 a favor dels locals. Tot i l’avantatge, els de Secà van lluitar per reduir distàncies i això ho van fer, arribant a col·locar-se a tant sols 6 punts a falta de 5 minuts. Finalment i desprès d’un altre gran parcial fruit de l’encert dels tirs lliures, els de gris aconseguien sentenciar el matx i sumar la segona victòria seguida de l’any.

IMG-20171008-WA0009

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.