JÚNIOR MASC. J/2. CB SÍCORIS 60/94 PORTAVET 00 BINEFAR.

Crònica del Júnior del sícoris club en la segona jornada de lliga.

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB SICORIS
EQUIP VISITANT: PORTAVET 00 BINEFAR
ARBITRE: Sr. Ugidos

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB SICORIS 22 17 12 9 60
PORTAVET 00 BINEFAR 22 19 27 26 94

 

CB SICORIS PORTAVET 00 BINEFAR
ESQUERDA: 6 HAOT: –
MORENO: 1 SABES: 8
BELLET: 7 MALLEN: –
BARNERA: – IBARZ: 2
PASAMON: – ALMAJANO: 2
SALCEDO: 29 SANTESTEVE: –
CASANOVAS: 9 DELMAS: 15
RUIZ: 2 BALLARIN: 14
CULLERES: 6 GIBANEL: 4
ABBAD: 8
IBARZ: 4
ALBAS: 37

 

El CB Sicoris suma la primera derrota en aquesta lliga al veure’s superat per un Binèfar que va a sortir a per totes des del primer minut. Als de casa els va costar molt entrar al partit, i es que van encaixar un parcial de 2-12 en els quatre primers minuts del partit. Tot i això, després d’un temps mort l’equip va començar a rutllar i es va començar a anotar amb certa facilitat i es va acabar el primer quart amb empat a 22 al marcador. La igualtat seguiria durant el segon quart, els visitants intentant ampliar les distàncies mentre que els de vermell lluitaven per reduir distàncies i mantenir la igualtat. Finalment s’arribava a la mitja part amb un resultat de 39-41 per als de Binèfar. A la represa tot va canviar, els de casa semblaven cansats, costava sortir al contraatac i realitzar un bon balanç defensiu i els visitants van poder escapar-se arribant als 17 punts d’avantatge al finalitzar el tercer quart. El darrer i últim va seguir la mateixa dinàmica del tercer i el Sicoris es va veure totalment superat. Finalment el matx va acabar 94-60 a favor dels visitants.

sicoris

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.