ATURADA 3 D’OCTUBRE

Després dels fets succeïts ahir a diferents poblacions de Catalunya, us comuniquem que des del Club Bàsquet Cappont manifestem el nostre rebuig a qualsevol acte de violència i condemnem les agressions comeses contra la ciutadania que s’expressava de forma pacifica. Expressem la nostra solidaritat amb totes les persones ferides i les seves famílies.

En reunió extraordinària de la junta del club, juntament amb els representants de cos tècnic, respectem el dret d’aturada dels nostre entrenadors. Tanmateix comuniquem que no podem garantir al 100% que les instal·lacions esportives estiguin operatives durant tota la jornada d’aturada.

Per aquests motius demà NO hi haurà entrenaments durant tota la jornada.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.