CT JÚNIOR MASC. CB BALAGUER B 61/66 ROCA BORRÀS CAPPONT.

Crònca del Júnior Roca Borràs Cappont:

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB BALAGUER B
EQUIP VISITANT: ROCA BORRÀS-CAPPONT
ARBITRE: Sr. TECCHIA

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB BALAGUER B 14 17 12 18 61
ROCA BORRÀS-CAPPONT 20 16 17 13 66

 

CB BALAGUER B ROCA BORRÀS-CAPPONT
MONTFORT: 2 ARESTE: 1
DOMINGO: 9 SALCEDO: 10
SAURI: 3 ARISTE: 2
TUSET: 6 ROLDAN: –
BLANCH: 5 PUIG: 2
JIMENEZ: 7 LACAMBRA: 11
COMPANYS: – ESCUAIN: 13
MOLINA: 17 SIERRA: 21
BELLO: 3 BOLDÚ: 6
POU: 9

 

El ROCA BORRÀS-CAPPONT debuta en aquesta lliga amb victòria a l’imposar-se a domicili al CB Balaguer B en un partit igualat de principi a fi. Aquest començava molt de cara pels visitants ja que sortien a pista i aconseguien un parcial de 0-7 d’inici però que els de la Noguera van saber trencar i van poder entrar al partit acabant el primer quart 14-20 favorable als del barri de Cappont. Al segon quart el ritme del partit va seguir igual, els visitants intentant marxar del marcador mentre que els de casa lluitaven per reduir distàncies i capgirar el resultat. Al final 31-36 pel ROCA BORRÀS-CAPPONT a la mitja part.

A la represa els de gris van sortir més sòlids darrera i van aconseguir que el rival tan sols anotés 2 punts en els darrers 5 minuts del quart i així obtenien el major avantatge al marcador des que havia començat el partit (41-53). En el darrer quart, aquest va créixer arribant al 43-57, però aleshores els de Balaguer van trepitjar l’accelerador i després d’un seguit de cistelles s’apropaven a tan sols 4 punts (53-57). Finalment els visitants van saber jugar amb el cap fred i van obtenir la primera victòria de la temporada.

blguer-cppont

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR. Guarda el enlace permanente.