FASES DE NIVELL. INFANTIL MASC ROCA BORRÀS CAPPONT.

Cròniques de les fases del Infantil Roca Borràs Cappont:

 

JORNADA: 7 CATEGORIA: INFANTIL MAS
EQUIP LOCAL TREMP
EQUIP VISITANT ROCA BORRAS CAPPONT
ARBITRE:D VITORIA

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
TREMP     8 11 4 6 29
ROCA BORRÀS CAPPONT 12 6 12 10 42

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE) TREMP
IZAN M 6 RIBA 19
XAVI T. 1 ALIAS 2
RAUL A. 6 GABALDON 2
MARC S. PEREZ 1
DANI AMO 2 ESTEVE
MARC P MACIAS 5
ROGER S. 2 CAPDEVILA
ROBERT C. 4
ERIC PUIG 8
ROGER M 4
MARC ABELLA            2
PAU H 6

 

Victòria del Infantil ROCA BORRAS CAPPONT davant el Tremp en el primer partit de les fases de nivell Infantil. Partir sese gaire història ja que el Tremp només va presentar 7 jugadors al partit sen així automàticament adjudicada la victòria a un Cappont que tot i això es va pendre el partit amb molta seriositat.

 

 

JORNADA: 7 CATEGORIA: INFANTIL MAS
EQUIP LOCAL ROCA BORRAS CAPPONT
EQUIP VISITANT BINEFAR
ARBITRE: SR. I FONTOBA

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
BINEFAR    20 18 13 13 64
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE) 11 15 13 16 55

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE) BINEFAR
IZAN M 6 IBARZ 10
XAVI T. 6 AUSERE 25
RAUL A. 5 LUNA 4
MARC S. 5 ALMAJANO 2
ERIC PUIG 12 VIZINTEANU
MARC P MARIA 5
ROGER S. 8 BESSON 4
ROBERT C. FRANCO 8
DANI AMO 2 IBARZ 14
ROGER M
DAVID S.            2
PAU H 6

 

Derrota del infantil ROCA BORRAS CAPPONT contra el Binefar en el segon partit de la primera jornada de les fases de nivell, categoria infantil. El Binefar va sortir molt endollat i amb una clarividència en atac que no existía per part del cappont a qui costaba molt atacar i moure la pilota en busca de bones situacions per encistellar. Aquesta irregular arrancada juntament amb la superioritat física del Binefar va afavorir que ràpidament s’obris una esclexta en el marcador arrivant a la mitja part amb un resultat clar de 26-38 favorable a Binefar, a la represa aquesta distancia en el marcador es mantingué fins al 39-51 al final del tercer període. Va ser llavors en els dos darrers quarts de l’últim període quan Cappont va tirar d’orgull i va començar a aproparse al marcador. Però el temps jugava en contra dels grisos que es van quedar a 9 punts de la remuntada.

infantil

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL. Guarda el enlace permanente.