MINI MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 100/70 CB TORREFARRERA.

Tercera jornada de la segona fase i segon partit a casa contra un rival directe. Els del barri de cappont rebien al CB Torrefarrera que arribava invicte.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
EQUIP VISITANT CB TORREFARRERA
       
DATA DEL PARTIT 27-01-2019   MINI MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 23 19 34 24 100
CB TORREFARRERA 16 20 18 16 70

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS CB TORREFARRERA
FRANCESCO DI CARLO REYES 2
SOULOU SEYDI 13 FOIX 6
MARTÍ MESTRES 10 REDONDO 10
DAVID CARRERA BIOSCA 5
AITOR LÒPEZ 13 CAMPS 8
ORIOL BUIXADERA 5 DEL CAMPO 4
JORDI GUERRERO 13 MARTOS 5
JON DIAZ 2 CAPELL 8
JORDÀ BELLET 3 CARLES 10
KEVIN FERNANDEZ 25 SANCHEZ
GENÍS GAY 16 MOIX
MICHAEL MOFUNANYA BANLLES 12
       

 

Tercera jornada de la segona fase i segon partit a casa contra un rival directe. Els del barri de cappont rebien al CB Torrefarrera que arribava invicte.

El partit va començar molt de cara per al CB Cappont Gris que aconseguia agafar molt avantatge en el marcador (21-5) gràcies en part a l’elevat encert de tres punts i punts fàcils al contraatac. Diferència que es veuria reduïda considerablement després d’un dolent segon període dels de gris que no s’han acabat de trobar gens còmodes a la pista. No obstant la dinàmica del partit ha tornat a caure de cara als de casa en el 3r i 4rt període, que feia que arribessin al descans amb un resultat de 42-36.

A la represa els de cappont tornaven a marcar el tempo del partit tal i com havien fet al 1r període, un bon encert des dels tres punts i una intensitat defensiva que està ajudant molt en determinats moments del partit, feien que marxessin a un 57-42. El 6è i 7è es tornaven a pintar de gris, la concentració a darrere i la bona finalització de les transicions ofensives permetien als de cappont marxar encara més.

A l’últim quart la relaxació i possiblement l’esgotament provocat pel ritme mostrat durant tot el partit ha acabat posant-se de cara per als visitants que se l’emportaven per 7-16.

Al final, l’electrònic mostrava el continu esforç dels de cappont i reflectia els bons entrenaments i treball constant de tota la setmana.

Felicitar tots dos equips i encoratjar-los a continuar entrenant i jugant de la manera que ho estan fent, de la forma que realment ells saben que dona fruit.

CAPPONT GRIS - CB TORREFARRERA.jpeg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.