FINAL A 4 JÚNIOR MASC NIV “A”. VAF CB BALAFIA AVV 66/71 SÍCORIS 99

Els  del Sícoris 99  van aconseguir un dels objectius de la temporada, classificar-se per la final :

CATEGORIA: FINAL A 4 JUNIOR MASC NIV “A”

VILA: 2

El Sicoris 99 aconsegueix classificar-se per la final del campionat junior masculí després de derrotar als de Balàfia en un partit igualat de principi a fi i que va necessitar d’una pròrroga per proclamar al vencedor del matx.

Els verd-i-blancs van sortir amb moltes ganes i ràpidament es van fer amb el control del partit però el Sicoris que va tardar 5 minuts en entrar al partit va saber reaccionar i gràcies a un bon parcial a la segona meitat del primer quart capgirava el marcador i arribava al final d’aquest amb un lleuger avantatge de 6 punts. Durant el segon quart el CB Balàfia intentava reduir distàncies i tornar-se a posar al capdavant i així ho van fer a falta d’un minut per la mitja part però els de vermell ràpidament van reaccionar i s’arribava al descans amb el marcador que reflectia un interessant 32-35 a favor dels del barri de la Bordeta. A la represa semblava que la tònica del partit seguiria igual però durant els 3 últims minuts del tercer quart el Sicoris va demostrar un alt nivell i va aconseguir un parcial a favor d’11-0 que els permetia arribar a l’últim quart amb certa tranquil·litat i el partit ben encarrilat. I així ho semblava, però els de Balàfia van anar retallant distàncies i desprès d’un increïble final aconseguien remuntar i forçar la pròrroga.  En el desenllaç final el Sicoris va saber jugar amb més cap i van aconseguir un dels objectius de la temporada, classificar-se per la final.