FINAL A 4 JÚNIOR MASC NIV A. PILMAN MAQUINARIA CB BALAGUER 72/52 SÍCORIS 99 .

Donar l’enhorabona als nois i entrenadors del Sícoris Club per haver arribat a la final i pel treball realitzat durant tot l’any.

Enhorabona per la feina feta !!!!!

CATEGORIA: FINAL A 4 JUNIOR MASC NIV A
EQUIP LOCAL: PILMAN MAQUINARIA CB BALAGUER
EQUIP VISITANT:  SICORIS 99
ARBITRE: Sr. PANADERO
1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
PILMAN MAQUINARIA CB BALAGUER 18 10 29 15 72
SICORIS 99 10 9 16 17 52
PILMAN MAQUINARIA CB BALAGUER SICORIS 99
SOLANES: 14 GARCIA: 10
CASTILLO: 2 VILA: 2
SANCHEZ: 4 TORRES
GASSO: 4 DOMINGUEZ
JIMENEZ: 8 VIVO: 16
BORRAS GUIU: 2
COMPANYS: 15 GISBERT
BELLO SOLE: 4
PUJOL GALLEGO: 8
ESCODA: 14 PUIG: 7
CAMARA: 6 DAGO: 2
CASES: 5 RAURET: 1

El CB Balaguer va fer valer el factor pista i es va endur la final davant el Sicoris 99 per un clar 72-52. El partit començava molt de cara pels de casa i es que en els tres primers atacs van aconseguir un parell de triples i un 2+1 per situar un contundent 9-1 en el marcador i que va fer demanar ràpidament un temps mort a l’equip visitant. Tot i això, els de vermell van saber reaccionar i entraven al partit amb un parell de cistelles consecutives i per tan, semblava que es veuria un partit d’allò més igualat. Però no va ser així, el Sicoris va errar 8 tirs lliures seguits i el primer quart s’acabava amb un resultat favorable al Balaguer per 18-10. Al segon quart els de la Bordeta aconseguien endurir la seva defensa i van deixar en 10 punts al rival encara que a davant seguien amb dificultats per anotar. Així doncs, s’arribava a la mitja part amb el marcador reflectint un 28-19 pels de casa. A la represa el CB Balaguer va trencar la defensa rival i amb un sol quart va anotar més punts que en tota la primera meitat exhibint un gran joc col·lectiu. El Sicoris però, no va deixar de lluitar en cap moment i en el darrer quart quan les coses anaven pitjors van saber donar la cara i demostrar perquè havien arribat a la final aconseguint guanyar el darrer parcial. Felicitar a l’Adrià Vivó (Sicoris 99) guardonat amb el premi a màxim anotador de la final i a l’Adrià Solanes (CB Balaguer) guardonat amb el premi a MVP de la final.

Donar l’enhorabona al CB Balaguer, merescut guanyador d’aquesta lliga per la seva regularitat i bon joc i també als nois del Sicoris Club per haver arribat a la final i pel treball realitzat durant tot l’any.

08-JUNIOR SICORIS

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.