FASES DE NIVELL. INFANTIL MASC. @CBPardinyes 57/6 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

Els de cappont es desplaçaven a Mollerussa per disputar les fases de nivell contra el CB Pardinyes.

EQUIP LOCAL CLUB BÀSQUET PARDINYES LLEIDA GROC
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
DATA DEL PARTIT 15-09-2019 INFANTIL MASC.

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CLUB BÀSQUET PARDINYES LLEIDA GROC 25 20 2 57
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 3 3 6

 

EQUIPS
CLUB BÀSQUET PARDINYES LLEIDA GROC ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
ARAN 2 MARTÍ MESTRES 2
CUBERO 6 ADRIÀ SÀNCHEZ
ANGLADA ORIOL GAY
BAEZA 2 JON DÍAZ
BRUFAU DAVID CARRERA
MAS 9 KEVIN FERNÀNDEZ 1
MORENO 11 AITOR LÓPEZ
BERGUÁ 15 JORDÀ BELLET
ROMA 4 JORDI GUERRERO
ZHENG 8 ORIOL BUIXADERA 2
SOULOU SEYDI 1
FERRAN PASTOR

 

Els de cappont es desplaçaven a Mollerussa per disputar les fases de nivell contra el CB Pardinyes. Els del barri de Lleida sabien que el rival els plantejaria un partit complicat de treure des del principi, i així va ser. Els grocs, superiors tant física com tècnicament, van dominar durant tot el partit. D’aquí que s’arribés al descans amb un marcador de 55-6. No obstant els de gris van saber plantar cara en certs quarts en els que els van poder igualar en físic i durant la segona part van tindre alguna ratxa anotadora que no es va poder reflectir en el marcador final.

Tot i la derrota els de cappont van saber competir per ser el primer partit que disputen en aquesta categoria, a la qual s’han hagut d’adaptar amb molt poc temps de marge després de vindre de categoria Mini. Cal aprendre de cada partit i seguir treballant en els entrenaments per millorar setmana a setmana.

CB PARDINYES - CB CAPPONT.jpeg

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.