CAPDEVILA 8 MANZANO 8
BELLET 8
MORENO 4
CULLERÉS

El Roca Borràs Cappont es torna a trobar amb la victòria, derrotant al BC Morabanc Andorra A en l’últim partit de la primera fase.

Duel igualat en l’inici, on els locals aconseguien obrir una petita escletxa al inici del primer període, però que els nois andorrans contrarestaven i deixaven la diferència a 4 punts al final del primer quart (16-12). Bones defenses i ràpides transicions feien que els lleidatans marxessin al descans 10 punts per sobre (33-23). Però en el tercer quart els de gris van trencar el partit, van augmentar la seva pressió defensiva i els visitants els costava trobar cistella, aconseguint només 5 punts en tot el quart, amb un parcial de 18-5 pels de casa. En l’últim període els del barri de Lleida es van deixar anar una mica i el Morabanc Andorra va poder reduir la diferència arribant al resultat final de 65-52.

Amb aquesta victòria el Roca Borràs Cappont acaba 4t la primera fase amb un balanç de 9 victòries i 9 derrotes.

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.