MOYA RAMIREZ 11
BELLET 12
MORENO 2
CULLERÉS 4

El CB Cervera Mobel Linea assalta la pista del Roca Borras Cappont. El partit ha començat amb molta energia, parcials dels dos equips feien que ningú marxés en l’electrònic i s’acabés el primer període amb el marcador de 13-14. El segon quart ha seguit la mateixa dinàmica i s’arribava a la mitja part amb una diferència de 4 punts a favor dels visitants (30-34). Semblava que els del barri de Lleida reaccionaven i aconseguien ficar-se per davant en el marcador, però una ràpida reacció de l’equip de Cervera els permetia acabar el període dos punts per sobre (42-44). L’últim quart ha set un intercanvi de cistelles, on l’equip de fora ha sortit més beneficiat, i un parcial de 23-27 feia que s’adjudiquessin la victòria per un ajustat 65-71.