GISBERT: 3 BELLO: 4
PUIG: 11 PUJOL: 2
DAGO ESCODA: 12
VILA CASES: 2

El Sícoris 99 perd en el darrer partit del grup davant del líder, el Pilman Maquinaria CB Balaguer en un partit que va començar molt igualat. Els visitants intentaven prendre la capdavantera però els de casa es mantenien sòlids darrera i vivien del gran encert exterior (6 tribles a la primera meitat). Així doncs, s’arribava a la mitja part amb un resultat que reflectia un 32-36 a favor dels visitants. A la represa el Balaguer aconseguia augmentar distàncies per posar una màxima renda de 13 punts, però el Sícoris va saber reaccionar i va retallar el desavantatge arribant al darrer quart a 8 punts del rival. Els locals van seguir lluitant i gràcies a un parcial de 5-0 a l’inici de l’últim període, es van reenganxar al marcador fins a col·locar-se a tan sols 1 punt a falta d’un minut per acabar. Amb 60-62 al marcador, els locals van tenir un tir per empatar i un altre per posar-se per davant però no van entrar i els visitants van sentenciar el partit amb un contraatac molt ben executat.

D’aquesta manera, els júniors del club acaben aquesta primera fase en la tercera posició.

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.