DAVID S. 5 BORDES 1
FERRAN I. 2 DA SILVA 4
MARC P            6
ERIC P. 10

Victòria del ROCA BORRÀS CAPPONT en el partit que l’enfrontà al CB Pardinyes en el partit de la jornada 4. Els locas que mantenen la seva condició de invictes a casa aquesta temporada, van sortir molt endollats desde l’inici amb una forta pressió defensiva van posar les coses molt complicades  als nois del Pardinyes. La defensa dels grisos va permetre ràpides trasnisicions i canastes fàcils. Acabant el primer quart amb un 23-9 favorable el Cappont. Pardinyes però no es va rendir i va continuar lluitan quart a quart, fen una molt bona sortida després del descans, Cappont no va perdre la concentració en cap moment i es va acabar emportant el matx per un contundent 76-44