GISBERT PIQUE: 9
PUIG: 8
DAGO: 4
VILA: 1

El Sicoris 99 suma una important victòria davant el Cervera Mobel Línea en un partit en que els visitants van sortir molt endollats i van aprofitar la tendresa defensiva dels locals per començar el partit amb un parcial a favor de 0-7. El Sicoris però, va saber entrar al partit i va aconseguir retallar distàncies arribant al final del primer quart 10-13. Al segon quart el Sicoris va ser qui va portar la davantera i gràcies a un seguit de bones accions defensives culminades amb cistella feia que el marcador reflectís un 21-15 al minut 17. Els de verd no es van voler despenjar i van aconseguir un parcial d’1-9 per arribar a la mitja part manant a l’electrònic (22-24).

La segona part va començar com va acabar la primera, amb un Cervera defensant molt intensament i corrent al contraatac. Semblava que els visitants podien obrir una escletxa de 7-8 punts però els de casa es van poder sobreposar i van acabar realitzant un gran tercer quart per arribar a l’inici de l’últim període amb igualtat màxima al marcador. Els minuts anaven passant i els de vermell seguien al davant per 1, 2, 3 punts fins que el Cervera va ficar un triple a falta de dos minuts que els ficava per davant (48-49). Tot i això, els de casa van saber jugar els dos últims minuts amb sang freda i van aconseguir endur-se el matx per un ajustat 52-50.

Tot i això els de Cervera van aprofitar la mitja part per agafar aire i van aconseguir retallar distàncies al marcador i posar la por al cos als de la Bordeta encara que aquests van saber jugar els minuts finals amb molta sang freda i no van deixar culminar la remontada.