MANZANO 20 CASTELLARNAU, LL. 8
MOYA LLLENA
MORENO 12 JUAREZ, J. 1
CULLERÉS 2 DEL RIO

Primera victòria del Roca Borràs Cappont en la segona volta de la competició, contra un Segrevest CB Balaguer que havia aconseguit guanyar el partit en la primera volta.
El visitants van començar el partit amb un parcial de 0-7, que ràpid va ser contestat per un 9-0 dels locals. El primer període va ser local tot i el mal inici, però es van recompondre i  van finalitzar el quart 21-15. En el segon període els del barri de Lleida aconseguien agafar una distància de 14 punts (30-18), però els nois de Balaguer van poder reduir distàncies abans del descans, deixant el partit amb un marcador de 36-32. En la represa, els visitants van demostrar que volien guanyar el partit i van capgirar l’electrònic al final del quart (45-47), Però no contents amb això, en l’últim període, tres triples consecutius obrien una escletxa de 7 punts a falta de 7 minuts (49-56). Va ser llavors quan el Roca Borràs Cappont va despertar, i amb atacs ràpids i grans defenses aconseguia remuntar i agafar distància.
Al final la victòria es va quedar a casa pel marcador de 76-66.