SÈNIOR MASC. J/8 : ROCA BORRÀS CAPPONT 87/49 C.B. BORGES GARRIGUES B.

Crònica de la vuitena Jornada del Sènior Masc. Provincial :

JORNADA 8 CATEGORIA: SENIOR MASCULI PROVINCIAL (GRUP B)
EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT C.B. BORGES GARRIGUES B
ARBITRE: Sr. LOPEZ, O.
1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS – CAPPONT 20 23 17 27 87
C.B. BORGES GARRIGUES B 14 11 14 10 49
ANOTADORS
CLUB BASQUET TORA ROCA BORRÀS – CAPPONT
ZHOO 29 SALCEDO 8
DELACRUZ 6 ARISTE
ABELLANA 7 WEST 5
MARO 1 FERRANDO 15
MARTINEZ RIO 3
CALVO 1 ZACARIAS 5
GARCIA LACAMBRA 7
YESTE 7 ESCUAIN 19
SANTIVERI 12 ROMAN 5
MENDOZA 14 SIERRRA 14
BOLDU 6

CRÒNICA:

Plàcida victòria del Roca Borràs Cappont enfront el C.B Borges Garrigues “b” per un resultat de 87-49.

El Cappont, líder de la categoria amb 8 victòries i cap derrota, rebia a casa a un dels equips cuers de la categoria. La diferència en la classificació no es va fer palesa en un inici de partit igualat on els de Borges aconseguien portar el ritme de joc. Superiors en el rebot, van treure profit de segones opcions i castigaven la fluixa defensa en l’1c1 dels nois de Cappont per generar superioritats i desajustar la defensa local.  Aquesta igualtat va permetre als visitants aguantar per sota en el marcador, amb diferències mai superiors als 8 punts, fins mitjans del segon període. Va ser llavors quan degut a pujar línies en defensa, començar a controlar el rebot i ser mes incisius en atac, els locals van començar a agafar distàncies en el marcador fins deixar-lo en el 43-25 de la mitja part.

Tot i la diferència en el marcador el Borges no va abaixar els braços. Va competir un tercer període que només va perdre per 3 punts (17-14) aprofitant la irregularitat del Roca Borràs Cappont, que alterna bons minuts de bàsquet amb petites baixades de tensió. Un parcial de 27-10 en el darrer quart va acabar per augmentar les distàncies fins a deixar el marcador en el 87-49 final.

image1

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.