TORN: 7 PUIG: 7
PELLICER: 2 DAGO: 2
VILA: 2

Crònica de Aleix Ricart Argelich :

El Sicoris 99 suma la primera derrota al caure davant del VAF CB Balàfia en un partit marcat pel pobre inici dels visitants. Els de vermell van sortir a pista i van tenir certs problemes d’encert cara cistella davant la defensa zonal del rival, un fet que va significar que els de casa aconseguissin obrir una escletxa de 9 punts al final del primer quart i que es va mantenir fins al final del segon. A la represa els visitants van augmentar el nivell defensiu i gràcies a la pressió van aconseguir robar un parell de pilotes seguides que van materialitzar amb cistella i que van servir per reduir distàncies i arribar a l’inici de l’últim període amb un marcador que reflectia un ajustat 45-48. Durant el darrer quart el Sicoris va intentar capgirar el marcador però els de casa es van mantenir sòlids darrere i van aprofitar els tirs lliures per segellar la victòria.

Esta entrada fue publicada en JÚNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.