JÚNIOR MASC. J/15. CB SÍCORIS CLUB 38/71 CB TREMP LA CANONJA.

Crònica de la quinzena jornada del Júinior sel Sícoris Club:

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB SICORIS CLUB
EQUIP VISITANT: CB TREMP LA CANONJA
ARBITRE: Sr. Gustà, X

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB SICORIS CLUB 6 8 17 7 38
CB TREMP LA CANONJA 20 17 18 16 71

 

CB SICORIS CLUB CB TREMP LA CANONJA
MANZANO: – CARMONA: 1
MORENO: 2 URIACH: 7
BELLET: 6 LLOAN: 19
BARNERA: – LIBREROS: –
PASAMON: – RODRIGO: 17
SALCEDO: 23 BRESCO: –
CASANOVAS: 2 CARRACELAS: 6
RUIZ: 2 BADIA: 2
CULLERES: 3 BRESCO: 3
MOYA: – CATALAN: 8
CODINA: 6
URIACH: 1

 

El Sicoris Club suma una nova derrota al caure a casa davant del CB Tremp en un partit en el que van manar al marcador des d’un bon inici. Aquest començava amb un parcial favorable de 7-0 per als del Pallars. Als de casa els costava circular la pilota i trobar accions clares de cara a cistella, i es que en tota la primera meitat tan sols van anotar 14 punts. El marcador era de 14-37 pels de negre, i es que a més d’estar encertats també carregaven el rebot ofensiu i podien tenir varies opcions de tir a cada jugada, a més d’impedir que els de la Bordeta poguessin sortir al contraatac.

A la represa les coses van canviar, els de vermell van sortir més concentrats i van començar guanyant el parcial (7-2) tot i que finalment el van acabar perdent (17-18). D’aquesta manera, tot i no haver aconseguit guanyar el parcial van ser capaços de fer més punts que en tota la primera meitat. El darrer i últim quart va ser clarament dominat pels visitants. Aquests van tornar a endurir la defensa i als de casa els va costar una barbaritat anotar. Finalment 38-71 pels de Tremp.

 

sicoris-tremp.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.