INFANTIL J6: CB TORREFARRERA 22 — 62 ROCA BORRÀS CAPPONT

Crònica de la 6ª Jornada corresponent a la categoria Infantil :

Crònica d’Igor Sierra González:

Victòria del ROCA BORRÀS CAPPONT (PREINFANTIL) davant del CB Torrefarrera en la sisena jornada. Un intens inici dels visitants va marcar el partit fent un parcial de 2-20 a la fi del primer quart. Torrefarrera, però, no va baixar els braços i va guanyar el segon quart. A la segona part els del barri de Lleida, van pujar el ritme defensiu cosa que va facilitar recuperacions de pilota i córrer al contraatac. Amb aquesta dinàmica es va arribar al darrer període on el resultat final escenificava la victòria del Cappont ROCA BORRÀS, que continua invicte en aquesta primera fase.

Esta entrada fue publicada en INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.