CADET J6: CB MOLLERUSSA 66 — 57 ROCA BORRÀS CAPPONT

Crònica de la 6ª Jornada corresponent a la categoria Cadet:

Crònica d’en Sergi Roldan Reinoso:

Derrota del Roca Borràs Cappont enfront el Sedis Nagrup. Els del barri de Lleida van començar forts el partit, cosa que els permetia situar-se 5 punts per sobre al finalitzar el primer període (10-15), però en el segon quart van desaparèixer. Defenses poc intenses, contraatacs no finalitzats o errats, tirs fàcils no anotats, tots aquests factors els aprofitava l’equip de la Seu d’Urgell per capgirar el marcador i marxar al descans amb el resultat de 29-24. En la segona meitat els visitants han intentat ficar-se per davant, però un Sedis molt ficat en el partit impedia que ho aconseguissin. Al final els locals han aconseguit la victòria per 66-57. Això deixa els del barri de Lleida amb un balanç de 3-3 després de les 6 primeres jornades.

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.