PIZZA NAPOLI CAPPONT 64 – 51 CB MORABANC ANDORRA

Categoria: C.T. PREMINI MASCULÍ
 Equips: PIZZA NAPOLI CAPPONT – CB MORABANC ANDORRA
 Resultat Final: 64-51
 Crònica:

El Pizza Napoli Cappont va haver de treballar de valent per superar a un rival que va plantejar nombrosos problemes a l’equip local. Els dos equips van oferir un gran partit als espectadors, que van tindre l’oportunitat de gaudir d’un joc vistós i molt dinàmic per part dels dos conjunts. El partit va començar amb un intercanvi constant de cistelles i va arribar al descans amb un marge de 10 punts favorable a l’equip local. Però la reacció visitant era d’esperar i ràpidament es van escurçar les distàncies fins als 3 punts, que seria la diferència amb la que es començaria l’últim període. Una millor gestió dels minuts finals per part del Pizza Napoli Cappont que no es va deixar intimidar per la situació van permetre que finalment s’imposés a un Morabanc Andorra molt combatiu. Brkic i Salamó letals de cara a la anella.!

 Pizza Napoli Cappont: Sanchez, Gonzalez (2), Naves (3), Agustí (5), Sarrate (8), Brkic (14), Alonso (2), Huguet (5), Martinez (4), Lopez (9), Salamó (10), Zhuo (2).
 BC Morabanc Andorra: Rodriguez (12), Puente, Valdevira (6), Pla (5), Viñas (6), Sala (6), Tomas (4), Guitart (2), Armengol (10), Mulard.

 

DSCN6425

Imatge d’arxiu del Pizza Napoli Cappont

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, PREMINI. Guarda el enlace permanente.