GISBERT: 3 ARAUZ
PUIG: 15 PIJUAN: 18
DAGO: 4
VILA

El Sicoris 99 suma la cinquena victòria consecutiva d’aquesta primera fase al derrotar al CN Tàrrega en un partit molt treballat per un ajustat 51-47. El partit va començar amb una sèrie d’errors dels locals que van saber aprofitar els de Tàrrega per agafar la capdavantera al marcador, però ràpidament els de casa van encadenar tres cistelles seguides per restablir la igualtat al marcador. El partit va seguir la mateixa tònica fins a la mitja part en que el Sicoris se’n anava al vestuari amb una renda favorable de 4 punts. Durant el tercer quart el partit va embogir i es van succeir errors tan a un costat com a l’altre, un fet que es va traduir en el parcial (8-4 a favor dels locals). D’aquesta manera s’arribava al darrer quart on els visitants amb 8 punts a sota van intentar la remuntada però els de vermell van saber actuar amb ordre i així van poder endur-se la victòria a la butxaca.