C.T. JÚNIOR MASCULÍ. J/3 . SÍCORIS99 44-38 CB TREMP-LA CANONJA .

Crònica de la 3ª Jornada del Júnior Masculí del Sícoris99 :

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: SICORIS 99
EQUIP VISITANT: CB TREMP-LA CANONJA
ARBITRE: Sr. ALBA

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS 99 12 6 14 12 44
CB PARDINYES GROC-LLEIDA 5 13 7 13 38

 

SICORIS 99 CB TREMP-LA CANONJA
TORRES PUJOL
GUIU: 10 MORENO: 8
PEREZ LLOAN
GALLEGO: 2 LIBREROS: 4
DOMINGUEZ RODRIGO: 13
RAURET BRESCO: 7
GARCIA: 6 BADIA: 3
SOLE: 10 GASSET
GISBERT: 8 CODINA: 3
PUIG: 6 BERTRAN
DAGO URIACH
VILA: 2

 

El Sícoris 99 suma la tercera victòria seguida al derrotar al CB Tremp-La Canonja en un partit molt treballat i igualat fins al final. Els locals van sortir més endollats i van començar a manar al marcador des de ben aviat gràcies a una gran defensa però tot va canviar al segon quart quan als del barri de la Bordeta se’ls va començar a atragantar la defensa zonal dels de Tremp i d’aquesta manera es va arribar a la mitja part amb el marcador igualat a 18.  A la represa el Sícoris va aconseguir ser més agressiu de cara a cistella i va recuperar la verticalitat de l’inici per tornar-se a ficar al capdavant tot mantenint rendes favorables de 6-7 punts fins al final del partit.

 

foto1

Esta entrada fue publicada en JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.