CADET MASC. J1: FLOR DE VIMBODI PARDINYES G. 30-53 ROCA BORRÀS CAPPONT

Crònica del partit disputat el cap de setmana del 17-18 de setembre de 2016:

Equips: Flor de Vimbodí Pardinyes Groc Lleida – Roca Borràs Cappont

Resultat Final: 30-53

(11-19);(7-15);(5-10);(7-9).

Àrbitre: Gonzalez, M.

Crònica: Ambició i esforç són les dues paraules que defineixen l’actitud del Roca Borràs Cappont en el primer partit de la temporada disputat contra la Flor de Vimbodí Pardinyes. Els de Cappont han començat forts aconseguint un parcial de 0-9 en els primers minuts, tot i que l’equip que exercia de local ha respost amb un 7-0 passat la meitat del primer període, tot i que la intensitat dels visitants ha augmentat i ha fet que s’acabés el primer quart amb el resultat de 11-19. En el segon la diferència ha incrementat, ja que el Cappont aconseguia anotar amb facilitat i impedia als de Pardinyes jugar amb comoditat, arribant al descans amb el marcador de 18-34. La segona meitat ha seguit la mateixa tònica que la primera, fent així que el Cappont seguís escapant-se en l’electrònic donant-se el resultat final de 30-53.

Anotadors:

Roca Borràs Cappont: Pasamon, A(-); Casanovas, H(4); Perez, M(-); Salcedo, O(6); Ruiz, G(5); Esquerda, J(2); Masana, V(17); Moya, M(-); Manzano, S(8); Bellet, D(3); Moreno, A(2); Cullerés, A(6).

Flor de Vimbodí Pardinyes: Pelegrina, A(-); Tesan, J(14); Teixidó, E(-); Lopez, J(-); Cuellar, G(2); Plaza, M(2); Rodríguez, A(5); Quiroga, A(5); Perdices, P(-); Barta, G(-); Alzinet, A(2).