TBL CAPPONT (64) – FLOR DE VIMBODI CB PARDINYES GROC (62)

Categoria: Júnior

Dia: 13/03/16

Àrbitre: Ugidos, A.

TBL Cappont (64) – Flor de Vimbodi CB Pardinyes Groc (62)

 Anotadors Local:

Garcia (3), Vila, Torres (3), Dominguez (7), Vivo (17), Guiu (6), Gisbert (4), Arbiol (4), Gallego (6), Puig (7), Dago (7).

Anotadors Visitant:
 
Suranell (14), Zheng, Sanchez (9), Lesan (8), Benavente, Herrandiz (15), Reulli (5), Pedescoll, Rinsella (3), Jaime juan (2), Quintana (6), Solsona.
 
Vibrant el partit disputat aquest diumenge al pavelló de Cappont entre dos equips que van sortir a la pista amb moltes ganes i intensitat.
El partit va estar igualat durant els primers quinze minuts, moment en que els vistants es van avançar per 5 punts en el marcador gràcies a un parell d’errors en el rebot defensiu dels de Cappont.
Tot i això, els locals es van tornar a entonar i van empatar el matx a l’últim segon del segon quart gràcies a un triple des de mig del camp.
L’inici del tercer quart va ser aprofitat pels locals per augmentar el nivell defensiu i córrer al contraatac que sumat a l’encert exterior va servir per obrir una escletxa de 8 punts que es va arribar a convertir en 13 durant els primers minuts de l’últim quart.
Els visitants però, van reaccionar a temps i van conseguir remontar aquest marge de punts arribant a l’últim minut del partit amb opcions per a tots dos equips.
El TBL Cappont va jugar les darreres posicions amb molta sang freda i després d’un seguit de faltes i tirs lliures va aconseguir endur-se la victòria a la butxaca. 
Torna a descatacar els 17 punts del base Adria Vivo que es proclama una altra vegada el MVP del cap de setmana. Enhorabona al TBL CAPPONT per aquesta gran victoria.

Imatge de l' scalfament del TBL CAPPONT

Imatge de l’ scalfament del TBL CAPPONT

Esta entrada fue publicada en JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.